Parteneri

Fondul Științescu este dezvoltat în parteneriat de BRD - Groupe Société Générale, Romanian-American Foundation și Fundația Comunitară București și este sprijinit de Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Romanian-American Foundation urmărește consolidarea economiei de piață și a unei societăți democratice pentru toate categoriile de polulație din România, investind în programe care au ca scop revitalizarea economiei rurale, promovarea inovației tehnologice și stimularea implicării civice.

Alături de partenerii noștri dezvoltăm programe care să cultive interesul tinerilor pentru educația STEM (știință, tehnologie, inginerie, matematică) și să îi încurajeze pe cât mai mulți să aleagă o carieră în domeniul tehnologiei și inovației.

BRD – Groupe Société Générale consideră că cea mai importantă investiție în dezvoltarea sustenabilă a României și în creșterea competitivității ei este investiția în educație. Pentru a avea o educație de calitate este decisiv să avem profesori bine pregătiți, motivați și care au la dispoziție instrumente și tehnologii moderne de predare. Susținem programele care fac profesorii mai buni, atât prin prisma competențelor și abilităților, dar și a instrumentelor care să îi ajute să inspire, să formeze gândirea critică și să îi pregatească pe elevi pentru viață și carieră. BRD este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor,  are 2,2 milioane de clienţi şi operează o reţea de aproximativ 860 de unităţi.

Fundaţia Comunitară Bucureşti investeşte timpul, banii şi energia bucureştenilor pentru a crea comunităţi în care să ne simţim ca acasă. Organizaţia colectează fonduri de la afaceri locale şi persoane individuale, pentru a finanţa proiecte care stimulează iniţiativa şi aduc oamenii împreună în comunităţi. Fundaţia Comunitară Bucureşti s-a înfiinţat în 2011 şi este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte unsprezece fundaţii comunitare din țară.