PARTENERI
Mulțumim partenerilor noștri, suntem mândri să îi avem alături de noi în programul Științescu București. Fondul Științescu este implementat în București de Fundația Comunitară București, în parteneriat cu Romanian-American Foundation şi FFCR, și cu susținerea donatorilor locali: CyberGhost, Transport Service Group, Fundația Insight, Froala Labs și Maximilian Machedon.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.
Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

Federaţia “Fundaţiile Comunitare din România” (F.F.C.R.) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială. F.F.C.R. asigură mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere.

Furnizăm servicii eficiente de responsabilitate socială (C.S.R.) prin expertiza și forța rețelei noastre din teritoriu. Cunoaștem în amănunt problemele și nevoile comunităților, astfel încât ne putem adapta mult mai bine nevoilor locale.

Fondat în 2011 în București, România, CyberGhost este creatorul uneia dintre cele mai de încredere soluții de securitate și anonimitate din lume. CyberGhost protejează prezența digitală a peste 15 milioane de utilizatori globali. Mai mult, compania apără confidențialitatea pe Internet ca un drept uman de bază, find prima din industrie care a publicat un raport de transparență, în timp ce a pus bazele cripto-tehnologiei viitorului.

Echipa CyberGhost este momentan formată din peste 60 de profesioniști cu o experiență amplă în domeniul IT-ului, aflați atât în România, cât și în Germania. Cu ambele echipe conduse de un crez comun în libertatea digitală, CyberGhost este un susținător și un promotor al drepturilor civile, al unei societăți libere și al unei culturi digitale necenzurate.

Transport Service Group (TSG) este reprezentantul exclusiv Shell card în România.

Încă din 2005, TSG se ocupă de distribuirea și gestionarea cardurilor Shell pentru companiile care efectuează transport internațional de mărfuri și persoane, înlesnind plata combustibilor, a taxelor de drum și a altor servicii complementare transportului. De peste 11 ani, am ales să fim de partea transportatorilor din România, să fim adevarați parteneri, să le oferim un serviciu superior, un serviciu care să se regăsească în productivitatea afacerilor lor.

 

Fundația INSIGHT organizează și desfășoară activități de binefacere din anul 2014. Acordă sprijin persoanelor aflate în dificultate, asistență medicală, susține copiii și tinerii cu rezultate deosebite în diferite domenii și organizează evenimente educaționale sau culturale pentru a dezvolta comunități.

Froala dezvoltă software de editare web folosit de mii de websiteuri și aplicații mobile din peste 100 de țări de pe cele 6 continente. Instrumentele de editare web create de Froala ajută orice persoană să-și creeze propriul website fără să scrie o singură linie de cod sau să fie necesar să angajeze un specialist.

Maximilian Machedon