PARTENERI

Mulțumim partenerilor noștri, suntem mândri să îi avem alături de noi în Fondul Științescu București. Științescu este implementat în București de Fundația Comunitară București, în parteneriat cu Romanian-American Foundation şi FFCR, și cu susținerea donatorilor locali:

  • Transport Service Group - edițiile 2018, 2019 și 2020
  • SIS IT Solutions - ediția 2020
  • Cyber-Runners - ediția 2020
  • WDP Development RO - ediția 2019
  • Element Development - ediția 2019
  • euRobotics AISBL - ediția 2019
  • CyberGhost - ediția 2018
  • Froala Labs - ediția 2018
  • Fundația Insight - ediția 2018
  • Maximilian Machedon - ediția 2018
  • BRD - Groupe Société Générale - ediția 2015

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.
Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

Federaţia “Fundaţiile Comunitare din România” (F.F.C.R.) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială. F.F.C.R. asigură mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere.

Furnizăm servicii eficiente de responsabilitate socială (C.S.R.) prin expertiza și forța rețelei noastre din teritoriu. Cunoaștem în amănunt problemele și nevoile comunităților, astfel încât ne putem adapta mult mai bine nevoilor locale.

Transport Service Group (TSG) este reprezentantul exclusiv Shell card în România.

Încă din 2005, TSG se ocupă de distribuirea și gestionarea cardurilor Shell pentru companiile care efectuează transport internațional de mărfuri și persoane, înlesnind plata combustibilor, a taxelor de drum și a altor servicii complementare transportului. De peste 11 ani, am ales să fim de partea transportatorilor din România, să fim adevarați parteneri, să le oferim un serviciu superior, un serviciu care să se regăsească în productivitatea afacerilor lor.

 

Fondată în 1999, WDP oferă soluții inteligente de depozitare, cu focus pe dezvoltare și închiriere a spațiilor industriale și logistice. Compania își mărește, într-un ritm susținut, portofoliul prin dezvoltare, achiziții și închiriere de spații de depozitare, care satisfac pe deplin nevoile clienților.

Principalele piețe în care operează WDP sunt Belgia, Olanda, Franța și România.

Numită antreprenorul anului în 2017, compania este cotată la bursa Euronext și dispune de o putere financiară deosebită.

Fondată în 2008 de Ionuț Dumitrescu, unul dintre experții imobiliari cu cea mai mare vechime din piață, compania Element Development este unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piața imobiliară românească.

Compania construiește un portofoliu de parcuri de retail de dimensiuni medii, localizate în orașe cu o populație între 80.000-150.000 de locuitori. Primul proiect de acest fel a fost Bistrița Retail Park, livrat în trimestrul II al anului 2018, în urma unei investiții de 9 milioane de EURO. Proiectul este în prezent închiriat în totalitate unor chiriași precum Carrefour Market, Sportisimo, Decathlon sau JYSK și a fost premiat în cadrul galei CIJ Awards 2018 cu titlul ”Cea mai bună dezvoltare de retail a anului”.

Totodată, Element Development investește în dezvoltări de parcuri industriale, așa cum este proiectul Eli Park din Chitila cu o suprafață de 45.000 mp, precum și numeroase proiecte de birouri, urmărind o extindere a dezvoltarilor atât în Bucuresti cât și în principalele orașe din țară.

euRobotics AISBL (Association Internationale Sans But Lucratif) is a Brussels based international non-profit association for all stakeholders in European robotics. euRobotics builds upon the success of the European Robotics Technology Platform (EUROP) and the academic network of EURON, and will not only continue the cooperation but will also strengthen the bond between members of these two community driven organisations. Thus, leading towards the establishment of only one sustainable organisation for the European robotics community as a whole.