Element Development
March 28, 2018

Fondată în 2008 de Ionuț Dumitrescu, unul dintre experții imobiliari cu cea mai mare vechime din piață, compania Element Development este unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piața imobiliară românească.

Compania construiește un portofoliu de parcuri de retail de dimensiuni medii, localizate în orașe cu o populație între 80.000-150.000 de locuitori. Primul proiect de acest fel a fost Bistrița Retail Park, livrat în trimestrul II al anului 2018, în urma unei investiții de 9 milioane de EURO. Proiectul este în prezent închiriat în totalitate unor chiriași precum Carrefour Market, Sportisimo, Decathlon sau JYSK și a fost premiat în cadrul galei CIJ Awards 2018 cu titlul ”Cea mai bună dezvoltare de retail a anului”.

Totodată, Element Development investește în dezvoltări de parcuri industriale, așa cum este proiectul Eli Park din Chitila cu o suprafață de 45.000 mp, precum și numeroase proiecte de birouri, urmărind o extindere a dezvoltarilor atât în Bucuresti cât și în principalele orașe din țară.

Ozoboți versus coronavirus
Mișcări precise